Gode kvalitets Rødvine til grillafterne

 

God rødvin til grillhygge og gæster

Du får:

1 fl. Chapel Peak Marlborough Pinot Noir
1 fl. Renato Ferrero Fratelli Barolo Gattera DOCG
1 fl. Hacienda Monasterio Ribera del Duero 2014
1 fl. J. Christopher Pinot Noir
1 fl. Giuseppe Campagnola Amarone Della Valpolicella Classico
1 fl. Chateau Trimoulet Saint Emilion Grand Cru

1,700,-

Krydret let delikat Pinot noir fra New Zealand

Chapel Peak Marlborough Pinot Noir

Mørke røde bær, kakao og krydderier kendetegner denne fantastiske pinot noir fra Marlborough på New Zealand. Chapel Peak er huset bag og har en unik beliggenhed i et af de bedste områder i landet, og dette kombineret med stærke traditioner giver en delikat vin, der på bedste vis får det absolut bedste frem i pinot noir-druen.

Italiensk rødvin fra Barolo i Piemonte

Renato Ferrero Fratelli Barolo Gattera DOCG

Med denne Renato Ferrero Fratelli Barolo Gattera DOCG har vinbonden Renato Ferrero begået endnu et mesterværk af en Barolo. Denne er fra området Langhe, som ligger i det store Piemonte, som stolt lægger navn til et væld af store italienske rødvine. Denne er bestemt ingen undtagelse. Det er en meget fyldig og kraftig sag, som man kender det fra de bedste Baroloer, der bliver produceret i Langhe på Nebbiolo druen. Med 13,5% alkohol er det ikke en af de stærkeste, men den har masser af krydderi og syre, som giver den sin karakteristiske Barolo-smag.

Spansk rødvin fra enerkendte dal Rebera del Duero

Hacienda Monasterio Ribera del Duero 2014

Hacienda Monasterio er et af de mest kendte navne i området Ribera del Duero. Vinhuset ligger tæt på den flotte og idylliske by Pesquera de Valbuena del Duero, og er i dag et blændende hus med højtkvalificerede vine og så afgjort også en af Ribera del Dueros bedste vine.

Denne perle af en vin, er lavet på 80% Tempranillo, 10 % Cabernet Sauvignon og 10% Merlot. Den fremstår rubinrød med en rigtig flot bouquet. Smagen på denne Hacienda er domineret af noter af kirsebær, kaffe, mynte og lakrids.

Let rødvin som vi gerne vil have en Pinot Noir

J. Christopher Pinot Noir

Let og blomstret rødvin fra Oregon i USA lavet på ren Pinot Noir. Området er nærmere betegnet Willamette Valley beliggende i det vestlige Oregon, som er særligt kendte for at dyrke Pinot Noir og fremstille fantastiske velsmagende rødvine. Vinen er let og drikkeklar med frisk kirsebær i noterne. Tannin er der næsten ingen af, hvilket gør den vin letdrikkelig – også for dem, som normalt ikke er de store rødvinsdrikkere.

Imponerende Amarone Valpolicella med solid frugt

Giuseppe Campagnola Amarone Della Valpolicella Classico DOCG

Imponerende Amarone fra Valpolicella Classico og Giuseppe Campagnola, som har præsteret denne prægtige rødvin. Det er en meget klassisk Amarone, der virkelig er kraftig og meget voluminøs og har en blålig, gullig og rødlig farve, som karakteriserer dens dybde og komplekse blanding. Den har et højt indhold af tanniner, er meget robust og maskulin i sin fremtoning og aroma. Den har masser af noter ovre i det mærke og krydrede og er solid og frugtig.

Anmelder rost rødvin fra Saint Emilion i Bordeaux

Chateau Trimoulet Saint Emilion Grand Cru

Denne Claret er en fantastisk Grand Cru fra Saint Emilion. Lavet på 75% Merlot og 25% Cabernet Franc, får man her en medium fyldig Clarét, med en relativt blød karakter. Med sine noter af kirsebær, solbær, vanilje, kaffe og chokolade samt sin tunge med bløde profil, passer vinen sig rigtig godt til alt fra grillmad til vildt – herunder lamme-, okse-, kalve- eller svinekød. Vinen gør sig også rigtig godt til blå oste.

Køb din rødvins pakke her

Du får:

1 fl. Chapel Peak Marlborough Pinot Noir
1 fl. Renato Ferrero Fratelli Barolo Gattera DOCG
1 fl. Hacienda Monasterio Ribera del Duero 2014
1 fl. J. Christopher Pinot Noir
1 fl. Giuseppe Campagnola Amarone Della Valpolicella Classico
1 fl. Chateau Trimoulet Saint Emilion Grand Cru

1,700,-

Hverdags grillpakken

 

Luksus grillpakken

 

Har du hvidvin? Kølig hvidvin der går godt til asparges

Disse 6 udvalgte vine bør nydes køligt på terrassen og egner sig fremragende til retter med asparges

Share This