God hverdags Rødvin til grillafterne

 

God rødvin til grillhygge

Du får:

1 fl. Daniel Belda CS
1 fl. Chateau Ladignac Médoc
1 fl. Bieti Vigna 800 Valpolicella Ripasso Classico
1 fl. Barocco Puglia Primitivo
1 fl. Ramón Bilbao Rioja Crianza
1 fl. McWilliam’s Markview Shiraz

685,-

 

Fyldig intenst Cabernet Sauvignon fra Spanien

Daniel Belda CS

Overlegen spansk rødvin fra Valencia, som har en skøn dybde og fylde, som kun en Cabernet Sauvignon kan skabe. Vi har her med en Daniel Belda CS 2009 at gøre, som er et mesterværk på 13,5% alkohol, hvilket er typisk spansk. Den har fremtrædende noter af solbær, mørke krydderier, tomatblade og cedertræ og har en solid volumen, der gør den meget mandig og karakterfuld.

Som en klassisk Cabernet Sauvignon skal den opbevares stabilt ved fast temperatur i et mørkt og afkølet rum samt serveres ved ca. 14-15 grader. Den har lidt år på bagen, hvorfor den kan drikkes nu, men kan også gemmes et par år. Bør iltes og dekanteres før servering, så dine gæster får det bedste indtryk, og den har fået lov at udvikle sit potentiale til fulde.

Sydfransk klassisk rødvin fra Bordeaux

Chateau Ladignac Médoc

Det er sjældent, at man er heldig at støde på en Cru Bourgeois til beskedne priser, ikke desto mindre er det tilfældet med denne Bordeaux vin. Fremstillet på det klassiske blend med henholdsvis Cabernet Sauvignon og Merlot, får man her en dejlig afbalanceret rødvin, som vil gøre sig godt til enhver anledning. Der er på mange måder tale om en dejlig og komplet Claret fra Médoc, som er perfekt afbalanceret. Den vil passe sig fantastisk til alt fra fjerkræ og lam til vildt kød og grillmad.

En af de bedste Ripasso vine på market

Bieti Vigna 800 Valpolicella Ripasso Classico

Valipolicella Ripassso Classico kaldes i folkemunde Amaronens lillebror.
Med denne vin fra producenten Vigna 800, bliver man i glasset mødt af fine duftnoter af tørret frugt, søde krydderier, figner og blommer. Smagen er mild og fuld af aromaer, der leder tankerne hen mod kirsebær, vilde bær og mørke blommer. Tilstedeværelse af en afbalanceret mængde tanniner giver en god struktur til denne Ripasso. Vinens start er dejligt sød og bygger på et hav af bløde tanniner og kirsebærsyre. Vinen forlader forsigtigt og langsomt munden med en krydret og ristet eftersmag.

Intens, mørk Primitivo rødvin fra Puglia

Barocco Puglia Primitivo

Intens, mørk og potent rødvin fra Puglia IGT i Italien. Barocco Puglia Primitivo er rig på tanniner, har en naturlig sødme af mørke, friske bær og har noter af lakrids. Som en klassisk Primitivo har den en medium krop og en blålig farve grundet sin intensitet og krydrede smagsnuancer. Den har en alkoholprocent på 14%, hvilket giver den sin tanninrige smag dog uden at være for bitter. Let drikkelig vin fremstillet på en Cabernet Franc drue, som er en vellidt drue, der har gunstige vilkår i det sydlige Italien.

Spansk Rioja rødvin lavet på Tempranillo drue

Ramón Bilbao Rioja Crianza

Super hverdagsvin fra Rioja-området der ligger i det allersydligste af Spanien. Her er der mange solskinstimer hvert år, som giver vinen sin tørhed og frugtholdige smag. Den er fremstillet på en Tempranillo og er klassificeret som en Crianza, hvilket betyder, at det er en meget ung vin, der ikke har mange år på bagen. Den er perfekt at drikke med det samme til en hyggelig grillaften med vennerne.

Australiens solrige Shiraz bider sig fast

McWilliam’s Markview Shiraz

Med en historie der går mere end 130 år tilbage i tiden, præsenterer vi her en fantastisk Shiraz, fra vinhuset McWilliams Family Winemakers. McWilliam’s holder til i staten New South Wales, Australien, og har i en årrække produceret prisvindende australske vine.

Køb din rødvins pakke her

Du får:

1 fl. Daniel Belda CS
1 fl. Chateau Ladignac Médoc
1 fl. Bieti Vigna 800 Valpolicella Ripasso Classico
1 fl. Barocco Puglia Primitivo
1 fl. Ramón Bilbao Rioja Crianza
1 fl. McWilliam’s Markview Shiraz

685,-

Gæste grillpakken

 

Luksus grillpakken

 

Har du hvidvin? Kølig hvidvin der går godt til asparges

 

Disse 6 udvalgte vine bør nydes køligt på terrassen og egner sig fremragende til retter med asparges

Share This