Højeste kvalitets Rødvine til grillafterne

 

Rødvins eliten til grillhyggen

Du får:

1 fl. Ornellaia Bolgheri Superiore 2012
1 fl. Chateau Cos D Estournel 2014
1 fl. Napa Valley Overture Opus One
1 fl. Macan 2010
1 fl. Vinas Lambueana
1 fl. Chateau Certan de May Pomerol

8,180,-

Atypisk Supertoscaner som skiller sig ud

Ornellaia Bolgheri Superiore 2012

Ornellaia er første vinen fra huset Tenuta dell’ Ornellaia i Bolgheri ved den toscanske kyst. Vine fra dette område, skiller sig på alle måder ud fra de klassiske toscanske vine, som er lavet på primært sangiovese. Ja faktisk er Bolgheri et område, hvor man bryder med de klassiske toscana skikke og i stedet henter inspiration andetsteds fra.

Kraftig rødvin fra sydlige Bordeaux

Chateau Cos D Estournel 2014

Chateau Cos d’Estourmel regnes som et af de bedste og fineste vinhuse i Saint-Estephe, Bordeaux. Vinstokkene står flot plantet på marker, som er 2. Cru klassificeret. År efter år producerer huset store og prisvindene vine. Duften i vinen har toner af friskbrygget mokka, lakrids, moden frugt og vanilje. Smagen er fyldig med modne tanniner og bær i eftersmagen.

Blandet årgange fra den verdenskendte Opus one vin

Napa Valley Overture Opus One

Overture er den såkaldte anden vin til den ikoniske Opus One i Oakville, der er resultatet af verdens måske mest succesfulde joint ventures mellem to af vinverdenens største og mest passionerede personligheder, Baron Philippe de Rothschild og Robert Mondavi.

Overture læner sig op af den gamle måde at tænke anden vine på i Bordeaux, og det betyder det ikke er en årgangsvin, men derimod et sammenstik af vine fra de 3 måske seneste 4 årgange af Opus One.

Resultatet er en på én gang seriøs og generøse vin, der fanger, formidler og mildner essensen i ​​Opus One. Meget ekspressive aromaer af solbær og kirsebær, der netop ikke bliver væk bag de markante noter af kaffe, chokolade og vanilje fra den langvarige fadlagring.

Rødvin med bærnoter der går godt til oksen

Macan Benjamin de Rothschild Vega Sicilia Rioja 2010

Macan er resultatet af et unikt samarbejde mellem de prominente vinproducenter fra henholdsvis Vega Sicilia og Benjamin de Rothschild. Selvom Macan ikke går længere tilbage i tid end til 2003, har vinene høstet flotte roser blandt kritikerere.
Denne årgang (2010) er meget koncentreret i sit udtryk og har en flot dybrød farve. Vinen er fremstillet på Tempranillo i Rioja.

Kompleks Spansk rødvin fra den varme dal Ribera del Duero

Lambuena Vinas Viejas Ribera Del Duero

Kompleks og dyb rødvin fra Ribera del Duero i gode årgange som har ligget i antikke bodegas under jorden hos Lambuena, der står bag vinen. Denne sofistikerede rødvin fra Spanien ved Castilla y Leon byder på smagseksplosioner uden lige, som bliver ved med at kæle for ens smagsløg og giver appetit på mere. Fænomenal rødvin, der er fremstillet på en typisk spansk Tempranillo, der har særligt gunstige vækstvilkår i solrige Spanien, hvor Ribera del Duero hører til i det nordlige.

Verdens berømt rødvin fra Pomerol i Bordeaux

Chateau Certan de May Pomerol

Klassisk og krydret rødvin fra Pomerol i Bordeaux i Frankrig. Denne rødvin er lavet på den klassiske variation af druer fra Bordeaux bestående af Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc og Merlot. Du får en elegant rødvin med noter af blomme, kakao og mørke bær, der kendetegner de populære rødvine fra Pomerol.

Køb din rødvins pakke her

Du får:

1 fl. Ornellaia Bolgheri Superiore 2012
1 fl. Chateau Cos D Estournel 2014
1 fl. Napa Valley Overture Opus One
1 fl. Macan 2010
1 fl. Vinas Lambueana
1 fl. Chateau Certan de May Pomerol

8,180,-

Hverdags grillpakken

 

Gæste grillpakken

 

Har du hvidvin? Kølig hvidvin der går godt til asparges

 

Disse 6 udvalgte vine bør nydes køligt på terrassen og egner sig fremragende til retter med asparges

Share This