De perfekte vinpakker til grillafterne

 

Det er lige så svært at forestille sig en grillpølse uden ketchup, som en grillstegt bøf uden rødvin. For at gøre din grillaften en smule sjovere, har vi samlet en række af vores vine i tre forskellige vinpakker á 6 stk., så du og dine gæster slipper for at tørste, når grillmaden skal serveres.

Til den uformelle aften med gæster på terrassen, hvor din mad savner selskab af lidt vin, har vi lavet en ”lille” vinpakke, som med sikkerhed vil løfte aftenen en smule.

Ønsker man, at hæve kvaliteten i vinene en smule har vi den ”store” vinpakke, hvor i vil få lov at prøve kræfter med en stribe af dejlige vine fra nær og fjern.

Står du og mangler vin til den eksklusive vinaften, hvor kompromis med kvalitet ikke er en mulighed, har vi lavet en eksklusiv vinpakke, hvor du vil få en stribe af unikke og prisvindende vine.

3 skræddersyet rødvins pakker til den perfekte grillaften

 

Vi har nøje udvalg 3 skræddersyet rødvins pakker der bør nydes køligt på terrassen og egner sig fremragende til grillretter med familien, venner eller andet godt selskab.

6 FL. 685,-

6 fl. 1,700,-

6 fl. 8,180,-

Læs mere om de enkelte vinpakker nedenfor

6 FL. 685,-

Hverdags grillpakken

Du får:

1 fl. Daniel Belda CS
1 fl. Chateau Ladignac Médoc
1 fl. Bieti Vigna 800 Valpolicella Ripasso Classico
1 fl. Barocco Puglia Primitivo
1 fl. Ramón Bilbao Rioja Crianza
1 fl. McWilliam’s Markview Shiraz

6 udvalgte vine, hvor i vil komme på en lille tur rundt i det sydvestlige Europa, men også med et enkelt stop i New South Wales, Australien.

Indeholdt i pakken er en dejlig Cabernet Sauvignon fra Daniel Belda i Valencia. Fyldige og bløde tanniner gør, at denne vine passer sig utroligt godt til det møre og røde stykke kød. Næste stop på turen er Médoc i Bordeaux, hvor i skal prøve kræfter med vinslottet Chateau Ladignac. Der er tale om en klassisk og velproportioneret Clarét, som har dejlige parfumerede, attraktive, komplekse og delikate aromaer.

Ved den tredje vin, gør i holdt i Veneto, Italien. Her vil i få lov at smage vores Valpolicella Ripasso Classico fra producenten Bieti. Lavet på den traditionelle ”ripasso”-metode, får i her en fuldmoden og fyldig Valpolicella Ripasso Classico.

Fra Veneto bevæger vi os ned til støvlen af Italien, hvor vi har fundet en dejlig vin frem fra Puglia, lavet på 100% Primotivo. En bomstærk vin, som har fuld skrue på tanninerne, og derfor vil passe perfekt til den kraftige sauce og det grillstegte kød.

Den sidste vin i pakken er en dejlig krydret Shiraz fra New South Wales, Australien.

Alt i alt tør vi godt love, at i får nogle gode vinoplevelser i selskab med jeres dejlige grillmad.

Læs mere om de 6 vine her

Gæste grillpakken

Du får:

1 fl. Chapel Peak Marlborough Pinot Noir
1 fl. Renato Ferrero Fratelli Barolo Gattera DOCG
1 fl. Hacienda Monasterio Ribera del Duero 2014
1 fl. J. Christopher Pinot Noir
1 fl. Giuseppe Campagnola Amarone Della Valpolicella Classico
1 fl. Chateau Trimoulet Saint Emilion Grand Cru

Vores gæste vinpakke indeholder 6 nøje udvalgte vine, hvor kvaliteten er skruet en tand op til sammenligning med vores ”lille” vinpakke. Du vil komme til at smage vine fra flere forskellige europæiske lande samt vine fra New Zealand og USA.

Den første vin er valgt med henblik på, at starte grillaftenen stille og roligt. Her vil i få lov at prøve kræfter med en dejlig Pinot Noir fra Chapel Peak, Marlborough. Vinen er utrolig delikat, som perfekt reflekterer karakteren, kompleksiteten samt sensitiviteten i Pinot Noir-druen.

Fra New Zealand vil i bevæge jer til Oregon, USA, hvor vi igen har en vin lavet på Pinot Noir-drue. Anderledes for denne er, at vinen er ufiltreret, hvorfor smagen og karakteren, er en smule mere kompleks og fyldig end vinen fra New Zealand.

Fra Nordamerika vil du krydse Atlanten og få lov at besøge Ribera Del Duero, nærmere bestemt producenten Hacienda Monasterio. Peter Sisseck, som faktisk bor på denne vingård, er konsulterende winemaker hos Hacienda Monasterio, og der er derfor garanti for høj kvalitet. Lavet på 80% Tempranillo, 10 % Cabernet Sauvignon og 10% Merlot, får i her lov at smage en vin, der er som skræddersyet til det grillede kød.

Fra det centrale Spanien tager i turen til Bordeaux, hvor vi har fundet en fantastisk Grand Cru frem fra Saint Emilion. Lavet på 75% Merlot og 25% Cabernet Franc, får i her en medium fyldig Clarét, fra vinslottet Chateau Trimoulet, med en relativt blød karakter.

Fra Frankrig går turen til Italien, hvor i vil smage en fantastisk afbalanceret Barolo fra Piemonte, samt en Amarone fra Veneto. To vine som på hver deres måde, vil gå perfekt til en grillaften på terrassen.

Alt i alt tør vi godt garantere en aften med fantastiske vine, som vil blive husket i lang tid.

Læs mere om de 6 vine her

6 fl. 1,700,-

6 fl. 8,180,-

Luksus grillpakken

Du får:

1 fl. Ornellaia Bolgheri Superiore 2012
1 fl. Chateau Cos D Estournel 2014
1 fl. Napa Valley Overture Opus One
1 fl. Macan 2010
1 fl. Vinas Lambueana
1 fl. Chateau Certan de May Pomerol

Vores ultimative vinpakke, er til den som ikke går på kompromis med kvalitet. Vi har samlet 6 helt fantastiske og unikke vine, som med sikkerhed vil gøre aftenen svær at glemme. I vil primært få lov at smage på en stribe af europæiske topvine, men vi har også fundet plads til en enkelt amerikaner fra Napa Valley.

Første vin i pakken er en Ornellaia, fra Bolgheri området. Bedst kendt som en supertoscaner, får du her lov at smage en af Italiens helt store vine. Drik den til maden, og englene vil begynde at synge.

Fra Toscana vil i bevæge jer til Bordeaux, nærmere bestemt vinslottet Chateau Cos D’Estournel. I vil få lov at prøve deres Grand Cru fra 2014 lavet på Cabernet Sauvignon, Merlot og Cabernet Franc. Vinen har scoret 95% hos Robert Parker, hvilket på mange sætter en fed streg under, at der her er tale om en af de helt store Bordeaux vine.

Fra Bordeaux går turen over Atlanten til Napa Valley i Californien. Her skal i stifte bekendtskab med vores fantastiske Overture Opus One. Fremstillet af Phillippe de Rothschild og Robert Mondavi, får i her, en på mange måder unik vin, lavet på et blend af Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Petit Verdot og Malbec.

Fra Californien tager i turen tilbage til Europa. Her vil i få lov at smage på to spanske rødvine fra henholdsvis Rioja og Ribera del Duero. I forhold til Rioja vinen, er der tale om en Macan fra 2010, mens vinen fra Ribera del Duero er fra vinproducenten Lambuena. Begge vine er fuldmodne og kraftige, og vil gøre sig helt fantastisk i selskab med grillmaden.

Til sidst har vi fundet en Pomerol fra Bordeaux frem. Klassisk i sit udtryk og krydret i sin smag, vil med sikkerhed bidrage til at fuldende en allerede eksklusiv aften.

Læs mere om de 6 vine her

Mangler du hvidvin? Kølig hvidvin der går godt til asparges

 

Vi har fundet 6 udvalgte vine bør nydes køligt på terrassen og egner sig fremragende til retter med asparges

 

Share This